Trobada de Corals d'Educació Infantil i Primària II

Benvolgudes famílies,

El proper dimarts dia 24 de març els nens i nenes de 4t anirem a celebrar la XIII edició (IIIa Santa coloma) del Cant coral de centres d'educació Primària, al teatre Catalunya de Santa coloma de Farners, c/Francesc Moragas 46.

Està prevista l'actuació de les corals de 12 centres de la zona, amb uns 475 alumnes de cicle inicial, mitjà i superior, directors/es de corals (mestres especialistes de música dels centres), mestres acompanyants i altres persones de suport a l'acte. Cada coral cantarà dues cançons a l'escenari. L'acte es clourà amb la cantada comú de tres peces.

L'acte començarà a les 9.45h. Hi haurà una pausa d'uns 20 minuts per esmorzar al voltant de les 11h i es reprendrà a les 11.20h. Està previst que l'acte s'acabi al voltant de les 12.30h. És per això que haureu de venir a buscar als vostres fills i filles a les 13h (aproximadament) a l'escola.

Està previst també que a l'acte pugui assistir-hi públic. Si voleu anar-hi heu d'omplir i retornar la butlleta que teniu a la part inferior del full que us portaran els vostres fills i filles a casa (abans del dimarts 10 de març), per tal que se us reservi la plaça del teatre. Per arribar a Santa coloma, haureu de fer ús dels vostres cotxes. Els alumnes sí que aniran amb autobús. 

Sortida: 9h. amb autocar des de l'escola.

Tornada: A les 13h. (aproximadament)

Lloc: Teatre de Santa Coloma de Farners

Què cal portar?

  • Esmorzar lleuger (comptant que a casa s'ha esmorzat bé)
  • Pantalons texans (blaus) i una samarreta, camisa o jersei blanc. 
* Recordeu retornar  les butlletes omplertes abans del dia 10 de març del 2015. 

* PROPERAMENT ES PENJARÀ UNA NOVA ENTRADA AMB LES CANÇONS QUE CANTARAN ELS VOSTRES FILLS I FILLES PER TAL QUE LES PODEU CANTAR A CASA. FINS AVIAT! 

Comentaris